Foredrag

Jeg holder foredrag i alle slags sammenhenger. Alle foredragene er fulle av natur, friluftsliv og fotografier, ofte også noe film. Under finner du noe av det jeg tilbyr. Ta gjerne kontakt ved spørsmål om skreddersydde opplegg. Jeg samarbeider av og til med en musiker som kan sette ekstra spiss på foredragene. Pris etter avtale.

Alle faste foredrag varer i cirka 45 minutter, men kan kortes eller forlenges.

 

Foredrag02_din_nare_villmark.jpg

DIN NÆRE VILLMARK

Bruk din egen, nære natur som arena for de store naturopplevelsene! I løpet av halvannet år gikk jeg seks månedslange oppdagelsesreiser over det sentrale Østlandet - og hadde et av mitt livs største eventyr rett rundt hjørnet for hverdagen. Foredraget handler om natur, turglede og bøttevis av opplevelser.

 

01_Fra_kilde_til_fjord_på_luftmadrass_(3).jpg

#MIKROEVENTYR
- I samarbeid med Mikkel Bølstad -

Mikkel Bølstad og jeg utga i 2016 boka #mikroeventyr, en bok om å se mulighetene for unike turopplevelser her og nå. I dette foredraget forteller to mikroeventyrere om padleturer med luftmadrass, om å dra på tur i dress og tvers gjennom storbyen, om å overleve på det man finner i skogen - og mye mer. Litt alvor. Mye humor.

 

Foredrag03_det_gjemte_landet.jpg

TIL DET GJEMTE LANDET

Bli med til en av Norges minst kjente naturperler. Til et sted fylt av fjorder, fjell og ville skogdaler. I dette foredraget forteller jeg om min oppdagelse av Lomsdal-Visten, og hvorfor jeg etterpå brukte to år på utforske et fantastisk ødeland på Helgelandskysten i Nordland.

 

 

Drevet av PhotoDeck